Tapahtumat

Jos haluat oman yhdistyksesi tapahtuman osaksi tätä sivua, lue ohjeet ja täytä lomake tästä.

Juhlavuoden tapahtumat ovat reiluja ja yhdenvertaisia kaikille eikä tapahtumissa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumissa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumissa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi.

30.9.

Otatarhan Ajot

TKTMK

Otatarhan ajot ovat taas täällä! Tässä perinteisessä kilpailussa omat ajokkinsa rakentaneet joukkueet pääsevät kisaamaan toisiaan vastaan Alvarin aukion suojissa. Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mitä mahtavin ei-moottoroitu kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarinaukiolle!

Tapahtumasivulle
30.9.
T150 logo

Resiinat Raide-Jokerilla

Teekkarius 150

Tapahtumasivulle
7.10.
T150 logo

Otaniemi Escape

Teekkarius 150

Escape room koko Otaniemen kokoisena! Matkan varrella pääsee ratkomaan kaikenlaisia vihjeitä,

kisailemaan ja tutustumaan Otaniemen toimijoihin. Tarkoitus olisi, että pelissä pitäisi osata hyödyntää

tekniikan alan opinnoista saatuja taitoja sekä tietämystä teekkarikulttuurista.

Tapahtumasivulle
6.11.18.11.
T150 logo

Teekkariperinneviikot

Teekkarius 150

Juhlavuoden kunniaksi Teekkariperinneviikko järjestetään kahden viikon pituisena! Teekkariperinnejuhlaa edeltävät kaksi viikkoa 6.-18. marraskuuta on omistettu erilaisille jo ennestään tutuille kuin myös täysin uusillekin tapahtumille, joista on luvassa vielä tarkempaa tietoa myöhemmin juhlavuoden aikana.

Tapahtumasivulle
19.11.
T150 logo

Teekkariperinnejuhla

Teekkarius 150

Teekkariperinneviikot huipentuvat viikkojen lopuksi järjestettävään Teekkariperinnejuhlaan. Perinteisesti juhlia seuraa myös legendaarinen Teekkarisillis. Lisää informaatiota juhlista ja niihin ilmoittautumisesta tulee myöhemmin!

Tapahtumasivulle