Background graphics

Paljukatsomo

Mikä olisikaan parempaa kuin Jääkiekon MM-kisojen seuraaminen hyvässä seurassa? No niiden katsominen tietysti suoraan paljuista! Teekkarius 150 -tapahtumatoimikunta kutsuu kaikki vesipedot, jääkiekon ystävät ja muut hyvästä tunnelmasta nauttivat 26.5. Alvarille suureen paljukatsomoon seuraamaan MM-kisojen puolivälieräotteluita!

Tapahtumaan on mahdollista vuokrata palju oman kaveriporukan käyttöön. Vuokrattavia paljuja on yhteensä 10 kappaletta ja niihin mahtuu jokaiseen kerrallaan noin 8 henkilöä. Yksityiselle ryhmälle paljun varaus maksaa 60 euroa, mutta paikalla on myös kaksi yleisesti ilmaiskäytössä olevaa paljua. Paljujen lisäksi paikalla on myös ilmaisia pöytäpaikkoja noin 90 henkilölle. Myös omien paljujen/pöytien ja vilttien tuonti paikalle on sallittu omalla vastuulla.

Ilmoittautuminen paljujen vuokraukseen tapahtuu 10.5. klo 12-16, jonka aikana ilmoittautuneista arvotaan onnekkaat vuokraajat.

Päivän ottelut pelataan klo 16.20 ja 20.20. Suomen ollessa jatkossa katsotaan tietysti Suomen peli, mutta toisesta katsottavasta otteluparista äänestetään osallistujien kanssa.

PS. Jos jotain suurta ja kauheeta tapahtuisi ja Suomi ei pelaisi ollenkaan puolivälierissä, tapahtuma muutetaan elokuvakatsomoksi.

Mitä? Paljukatsomo

Missä? Alvarinaukiolla

Milloin? 26.5. klo 16 ->

Miksi? Kaverit, palju ja jääkiekko