Teekkariperinnejuhla

Kutsu 150. Teekkariperinnejuhlaan

Teekkarius täyttää tänä vuonna huikeat 150 vuotta, jonka johdosta haluaisimme kutsua Teidät juhlistamaan tätä ainutlaatuista tapahtumaa kanssamme.

Teekkariperinnejuhlaa vietetään lauantaina 19.11.2022 Helsingin Jäähallilla, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13.

Juhlan hinta on opiskelijoille 100€ ja valmistuneille 150€. Silliaamiaisen hinta on opiskelijoille 25€ ja valmistuneille 30€.

Pukukoodina tässä juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Ilmoittautuminen aukeaa 22.6. klo 15.00 osoitteessa kide.app/TPJ150

Vuosijuhlia innolla odottaen ja Teekkarius 150 vuosijuhlatoimikuntien puolesta,

Milja Koskela
Vuosijuhlatirehtööri

UKK

Olemme keränneet tälle sivulle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin! Päivitämme sivua syksyn mittaan ja jos et löytänyt vastausta kysymykseesi täältä, ota yhteyttä teekkarius150@ayy.fi

Ilmoittautuminen TPJ 150:een

Ilmoittautuminen 150. Teekkariperinnejuhlaan aukesi kutsuvieraille 1.6. ja jäsenistölle ja yleisölle 22.6. Liput menivät minuuteissa ja tapahtuma on loppuunmyyty. Tapahtumalle tehtiin myös varasijajonotus, jonka ilmoittautuminen meni kiinni 31.7. Peruutetuista lipuista ilmoitetaan varasijoilla oleville henkilökohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisuus muokata ilmoittautumistietoja meni kiinni 7.8., sillä aloitamme istumajärjestyksen työstämisen. Lippuja ei siis ole tällä hetkellä juhlaan enää myynnissä.

Tietojen muokkaaminen

Ilmoittautumistietoja pystyi muokkaamaan 7.8. asti kide.appissa, eli ilmoittautumistietoja ei pysty enää itse muokkaamaan. Jos tulee jokin hyvin pakottava tarve, ota yhteyttä teekkarius150@ayy.fi ja katsomme mitä voimme tehdä. Erilaisia grafiikoita ja työstöjä ilmoittautumisille tullaan tekemään syksyn mittaan hyvin paljon, joten emme pysty lupaamaan että mahdollisia muokkauksia pystyy enää tekemään.

Olen estynyt juhlaan ja haluan antaa lipun kaverilleni

Lippuja ei valitettavasti pysty antamaan eteenpäin kide.app sovelluksessa (pyrimme tällä minimoimaan trokausyritykset). Korvaaja voi kuitenkin osallistua juhlaan sinun nimelläsi, eikä hänellä tarvitse olla lippua omassa kide.app lompakossa, emme kysy illalliskorttilippuja ovella. Huomaattehan, että ilmoittautumistietoja ei pysty enää muokkaamaan, sillä tiedot näistä ovat menneet jo eteenpäin yhteistyökumppaneille. Eli lipun tiedot, kuten plassitoive ja ruokavalinnat pysyvät samoina.

Mistä löydän lippuni kide.appissa?

Lipun löytää kide.appista kirjautumalla sivustoon sisään ja painamalla oikeaa yläkulmaa josta saat valikon auki. Valikosta löydät “Lompakko” -kohdan, jonka avaamalla saat omat lippusi näkyviin.

Pukeutuminen

Juhlan pukukoodi on iltapuku akateemisin kunniamerkein. Tämä tarkoittaa siis sitä, että etiketin mukaan yleisesti vaihtoehtona on joko kokopitkä juhlapuku tai frakki. Kuitenkin, suurempi etikettivirhe on huomauttaa toista juhlijaa vääränlaisesta asusta, jos asu on kuitenkin juhlava. Eli vaikka et omistaisi frakkia tai kokopitkää juhlapukua, ei tämä ole este juhliin. Huolehdithan kuitenkin siitä, että asu vastaa mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman hyvin pukukoodia; juhlaan ei voi tulla missä vain asussa.

Saapuminen pääjuhlaan

Pääjuhla järjestetään Helsingin jäähallissa osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13. Ilmoitamme sähköpostilla kuljetuksista pääjuhlaan, mistä ne lähtevät ja millä aikataululla. Laitamme myös tälle sivustolle myöhemmin erikseen tietoa mistä ovesta juhlaan pääsee kulkemaan, mistä löytää narikan sekä informaatiota muusta mahdollisesta tarpeellisesta.

Jatkot

Jatkot järjestetään Dipolissa osoitteessa Otakaari 24. Jatkorannekkeen saat pääjuhlasta omalta paikaltasi. Jatkoille on tulossa myöhemmin syksyllä (syys-lokakuussa) vielä erikseen lippuja myyntiin, jos haluat osallistua jatkoille. Ilmoitamme erikseen lippujen myynnin aikataulusta.

Sillis

Seuraavan aamun sillis eli silliaamiainen järjestetään 20.11. Kattilahallissa. Sillis alkaa klo 12 ja tarjolla on erilaista aktiviteettia, tarjoiluja ja esityksiä. Silliksen liput myytiin loppuun varsinaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Sillisrannekkeen saat samalla tavalla pääjuhlasta omalta paikaltasi, kuin jatkorannekkeen.

Kuljetukset

Ilmoitamme kuljetusaikatauluista kaikille juhlavieraille erikseen sähköpostilla, joten muistathan aina tarkistaa myös sähköpostisi tasaisin väliajoin. Kuljetuksia pyritään järjestämään kaikille juhlavieraille niin jatkoille kuin silliksellekin. Huomaathan kuitenkin, että valtavan juhlavierasmäärän takia kuljetukset saattavat venyä.

Aikataulu

Juhlan aikataulusta ilmoitetaan kaikille vieraille sähköpostilla erikseen, sekä päivitämme aikataulun myös nettisivuille. Suosittelemme juhlijoita varaamaan lauantaipäivän ja -illan juhlaa varten, sekä jos olet ostanut sillislipun, niin suosittelemme varaamaan tätä varten myös sunnuntaipäivän. Mahdollisia kampaamokäyntejä ja muita aikataulullisia menoja kannattaa ajottaa aamupäivään.

Teekkarilakki

Huomaathan, että teekkarilakin käyttöaika on 1.5-30.9., eli juhlassa ei ole lupaa käyttää teekkarilakkia.

Teekkaripistekortti

Tapahtumasta ei saa teekkaripistekorttiin pistettä, sillä pisteiden keruu loppuu ennen tapahtumaa.

Turvallinen tila

Emme suvaitse juhlassa minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai vahingontekoa muita ihmisiä tai esineitä kohtaan. Juhlassa on käytössä AYY:n turvallisemman tilan periaatteet sekä Aalto-yilopiston Code of Conduct, joita jokainen juhlavieras on sopinut noudattavansa juhlaan ilmoittautuessaan. Jos koet tapahtumassa minkäänlaista häirintää tai epäsoveliasta käytöstä, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöön.

Löytötavarat

Jos tapahtumasta jää löytötavaroita, ilmoitamme juhlan jälkeen mistä niitä voi hakea.

150. Teekkariperinnejuhlan pääyhteistyökumppani

Ramboll

150. Teekkariperinnejuhlaa tukemassa

FCG
Vaisala
TEK
ABB
aTalent
Espoo
Deloitte
Sievo
Siili